Inzamelactie Alpe D’Huzes – 2CLIMB2RAISE

3 vrienden…

Samen opgroeien, samen zotte stoten uithalen en samen mooie reizen beleven.

De wereld aan hun voeten.

Elk op hun manier bouwend aan hun eigen leven. Soms samen, soms apart, zoekend naar de zin van hun bestaan.

Maar als de wereld onder je voeten wegvalt en je enkel nog energie hebt om aan je eigen gezondheid te denken, dan zijn daar je vrienden.

Vrienden op wie je kan bouwen en die mee denken en doen om een groter geheel te steunen.

Samen de berg op fietsen om zowel Glenn als alle andere kankerpati├źnten een hart onder de riem te steken en het onderzoek naar kanker te faciliteren.

Glenn, Ine en Bart gaan samen Alpe D’Huez beklimmen. Dat kunnen ze niet alleen. Dankzij jullie steun gaan deze 3 kleppers alles geven om boven te geraken.

Hun eigen grenzen verleggend en zo ook de wereld rondom hen proberen iets mooier te maken. Dankzij uw steun kan er verder onderzoek gebeuren naar deze nare ziekte en kunnen er nieuwe therapie├źn ontwikkeld worden.

Het warme duwtje in onze rug doet ons allen zeer goed. We verheugen ons op jullie komst en zullen er alles aan doen om jullie, samen met onze gezinnen en vrienden, een gezellige spaghettiavond en een lekker wijntje te bezorgen.

Spaghetti-avond te Catba, Peter Benoitlaan in 2100 Deurne op 10 maart 2024. Schuif gerust bij aan om 12, 17 of 19u.

Kan je niet komen en wil je ons toch sponsoren? Koppel het leuke aan het nuttige en bestel hier een aantal flesjes wijn. Je kan de beide ook combineren. Plaats dan eerst je eten in je winkelmandje en klik hierboven dan op Wijn Bestellen…

Tijdens het event kunnen er foto’s getrokken worden die gebruikt kunnen worden voor promotionele doeleinden. Geef een seintje op bart.stes@telenet.be, als je niet op foto’s wil staan die gebruikt worden voor promotionele doeleinden.

Lieve groetjes

Glenn-Ben-Joris-Ine-Bart-Irith